OTKUP PŠENICE 2024 - 170 €/t - Minimalni hektolitar 72 | Vlaga do 14% | Ulazni kalo 1% | Cijena 170€/t + pdv

O nama

Tvrtka Gašpar osnovana je 1989. godine. U samim počecima glavna djelatnost bila je trgovina, između ostalog i poljoprivrednim proizvodima te stočnom hranom. Godine 1993. otpočela je s radom mala mješaona stočne hrane 'Gašpar' u selu Berek nedaleko Bjelovara. Poslovna politika tvrtke, visoka kvaliteta za primjerenu cijenu, te zadovoljstvo kupaca doveli su do toga da je kapacitet mješaone postao nedovoljan za zadovoljenje potražnje.

1996. godine otvara se sadašnji proizvodni pogon velikog kapaciteta. Ovaj pogon je predstavljao veliki napredak za tvrtku u svakom pogledu. Nova lokacija u industrijskoj zoni u Bjelovaru imala je sve preduvjete i infrastrukturu koja je potrebna za ozbiljnu tvornicu. Velika površina zemljišta pružala je mogućnost za daljnju izgradnju skladišno proizvodnih objekata. Postojeće građevine, proizvodna hala i upravna zgrada propale punionice sokova iskorištene su za izgradnju modernog pogona za proizvodnju sa visokim stupnjem automatizacije.

Zbog konstantnog povećanja prodaje ubrzo je došlo do nedostatka skladišnih kapaciteta pa je 1999. godine izgrađena nova prodajno skladišna hala površine 1000 m2.

Sljedeći veliki investicijski ciklus započeli smo 2006. godine. Izgrađen je pogon za sušenje i skladištenje žitarica te linija za peletiranje stočne hrane.

2012. godine instalirani su novi silosi za gotove robe koje sadržavaju kokcidiostatike. Oni se sada dodaju nakon peletiranja, a roba koja ih sadrži skladišti se u posebnim silosima i uvrećava na posebnoj liniji za pakiranje. Na taj način smo osigurali izbjegavanje kroskontaminacije i jedna smo od rijetkih tvornica koja ima potpuno odvojenu proizvodnju i pakiranje smjesa koje sadrže kokcidiostatik.

2013. izgrađena još jedna skladišna hala površine 1000 m2 kako bismo mogli proširitti asortiman proizvoda.

Osim proizvodnje tvrtka se bavi veleprodajom i maloprodajom komponenti za stočnu hranu manjim mješaonama i obiteljskim gospodarstvima. Kvaliteta spomenutih proizvoda osigurana je konstantnom nabavom od istih, provjerenih proizvođača s kojima surađujemo dugi niz godina.

Od samih početaka tvrtke najvažnije načelo je 'kvalitetan proizvod za prihvatljivu cijenu'. To je omogućeno dobrom proizvođačkom, higijenskom i skladišnom praksom, a niska cijena ponajviše dobrom organizacijom i visokim stupnjem automatizacije.

Od početka 2007. godine, zajedno sa početkom rada novih pogona, implementirali smo HACCP sustav u proizvodnju kako bismo podigli kvalitetu proizvoda na još višu razinu.

Scroll to Top